Suosittele meitä

0400 580 957 / Maa-ainestilaukset  040 547 0890 / Konetyöt

Maa-ainekset kuljetuksella, alueella Oulu ja lähiseutu

Toimitamme laadukkaat maa-ainekset Oulun alueella rakentamisen tarpeisiin. Kuljetamme tasokkaat maa-ainekset piharakentamiseen ja rakennustyömaille asiakkaan kanssa sovitulle paikalle, sovittuun aikaan. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset kotitaloudet ja rakentajat sekä rakennusliikkeet ja rakennuttajat.

Toimitamme tilauksesta multaa ja mursketta, sepeliä sekä hiekkaa. Meiltä saat tilattua myös salaojasoraa ja täytemaata. 

Multa

Hoidamme multatoimitukset kattavasti kaikkiin tarpeisiin Oulun seudulla. Myymme ja kuljetamme seulottua ja viljavuustutkittua ruokamultaa. Meiltä saat laadukasta multaa hyvään hintaan.

Toimitamme multakuorman aikataulun mukaisesti sovittuun paikkaan. Meiltä saat niin pienet kuin suuretkin multamäärät nopeasti ja edullisesti.

Murske

Toimitamme erikokoiset murskeet tarpeesi mukaan sovittuun paikkaan. Murskeita voidaan käyttää monissa eri käyttötarkoituksissa aina pihan viimeistelystä talon pohjan täyttöön.

Eri murskelaaduilla on omat käyttötarkoituksensa. Meiltä saat pienet ja suuret murskemäärät nopeasti ja edullisesti.

Sepeli

Toimitamme myös laadukkaat sepelit asiakkaan tarpeiden mukaan. Rakennustyömailla sepeli on yleisimmin käytetty täyttöaines sokkelin sisä- ja ulkopuolella. Sepeliä voidaan käyttää myös salaojitukseen, piharakentamiseen ja hiekoitukseen.

Tilaa laadukkaat sepelit meiltä!

Hiekka

Toimitamme korkealuokkaiset hiekkalaadut erilaisiin tarpeisiin. Tarjonnastamme löytyy hiekkalaatuja erilaisella karkeudella.

Toimitamme niin pienet kuin suuretkin hiekkamäärät nopeasti ja edullisesti Oulun seudulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maa-ainesten toimituksesta! Kauttamme saatte myös muut kuljetuspalvelut sekä maanrakennustyöt.

Ylitalontie 14B, Tyrnävä | Mäläskäntie 4, Tyrnävä

Yhteystiedot

Kuljetusliike V. Alasuutari Oy
Seppäläntie 2 , 91800 TYRNÄVÄ
Maanrakennus Alasuutari Oy
Mäläskäntie 4, 91800 TYRNÄVÄ
toimisto@alasuutari.fi

Maa-ainekset Oulu

Maa-ainekset, Oulu, Tyrnävä ja lähiseutu