Suosittele meitä

0400 580 957 / Maa-ainestilaukset  040 547 0890 / Konetyöt

Kuljetuspalvelu Oulun seudulla ja Tyrnävällä kuljettaa luotettavasti perille asti

Kuljetuspalvelu Oulun seudulla järjestyy kuljetusliike Alasuutarilta. Asiantuntevat kuljettajamme ovat tottuneet käsittelemään ja kuljettamaan monia eri materiaaleja. Kuljetamme luotettavasti niin maa-ainekset, viljat ja rehut kuin kappaletavarat ja muut rahdit Oulun seudulla. Pidämme aina kiinni sovitusta aikataulusta, joten meiltä tilatun kuljetuspalvelun varaan voit huoletta laskea!

Kuljetuspalvelu räätälöidään asiakaskohtaisesti

Kuljetuspalvelut räätälöidään meillä aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Kuljetuksissa huomioidaan kuorman lisäksi luonnollisesti myös kuljetuksen ajankohdan sopivuus asiakkaalle, sekä kuljetuksen lähtöpaikan ja määränpään edellyttämät erityistoimenpiteet. Kuljettajamme ovat osaavia alan ammattilaisia, jotka saavat kuorman kuin kuorman kulkemaan haastavampaankin paikkaan. Monipuolisen kaluston avulla palvelemme sujuvasti niin maatalouden kuljetuksissa kuin rahtikuljetuksissakin. Meiltä saat myös vaihtolavakuljetukset sekä lavojen vuokraukset! Tiedustele tarkemmin kuljetuspalveluistamme ja kerro tarpeestasi, niin järjestämme teitä parhaiten palvelevan kuljetuksen Oulun seudulla.

Kattava ja huollettu kalusto varmistaa kuljetuspalvelun sujuvuuden

Kuljetuspalvelu OuluMeillä on kattava kuljetuskalusto, joiden avulla hoidamme monimuotoiset kuljetuspalvelut turvallisesti sovittuun paikkaan ja sovitussa aikataulussa. Huollamme ja ylläpidämme kalustoamme säännöllisesti varmistaaksemme niiden parhaan mahdollisen kunnon ja samalla kuljetusten sujuvuuden. Laadukas ja hyvin huollettu kalusto takaa, että kuljetustemme luotettavuus on aina edellyttämällämme huipputasolla.

Pyydä tarjous kuljetuspalvelusta Oulun seudulla

Ota yhteyttä luotettavaan ja palvelevaan kuljetusliikkeeseen ja pyydä tarjousta! Kerro jo yhteyttä ottaessasi tarkemmin tarvitsemasi kuljetuksen tyypistä sekä mahdollisista erityishuomiota vaativista seikoista, kuten noutopaikan tai määräänpään sijainnista. Voimme tällöin suunnitella hetimmiten, mitä kuljetuspalvelussa tulee ottaa huomioon sen parhaan toteutuksen mahdollistamiseksi. 

Saatte kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat maanrakennuspalvelut!

Ylitalontie 14B, Tyrnävä | Mäläskäntie 4, Tyrnävä

Yhteystiedot

Kuljetusliike V. Alasuutari Oy
Seppäläntie 2 , 91800 TYRNÄVÄ
Maanrakennus Alasuutari Oy
Mäläskäntie 4, 91800 TYRNÄVÄ
toimisto@alasuutari.fi