Kuljetuspalvelu Oulu, Tyrnävä ja lähiseutu - kuljetamme luotettavasti perille asti

Kuljetuspalvelu Oulun seudulla järjestyy kuljetusliike Alasuutarilta. Asiantuntevat kuljettajamme ovat tottuneet käsittelemään ja kuljettamaan monia eri materiaaleja. Kuljetamme luotettavasti niin maa-ainekset, viljat ja rehut kuin kappaletavarat ja muut rahdit Oulun seudulla. Pidämme aina kiinni sovitusta aikataulusta, joten meiltä tilatun kuljetuspalvelun varaan voit huoletta laskea!

Kuljetuspalvelu räätälöidään asiakaskohtaisesti

Kuljetuspalvelut räätälöidään meillä aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Kuljetuksissa huomioidaan kuorman lisäksi luonnollisesti myös kuljetuksen ajankohdan sopivuus asiakkaalle, sekä kuljetuksen lähtöpaikan ja määränpään edellyttämät erityistoimenpiteet. Kuljettajamme ovat osaavia alan ammattilaisia, jotka saavat kuorman kuin kuorman kulkemaan haastavampaankin paikkaan. Monipuolisen kaluston avulla palvelemme sujuvasti niin maatalouden kuljetuksissa kuin rahtikuljetuksissakin.

Monipuolinen kuljetuspalvelu, toiminta-alueena Oulu ja lähialueet- myös vaihtolavakuljetukset

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme erilaisten kuljetuspalveluiden parissa mahdollisimman monipuolisesti. Meiltä saat perinteisten kuljetusten lisäksi myös vaihtolavakuljetukset sekä lavojen vuokraukset! Tiedustele tarkemmin kuljetuspalveluistamme ja kerro tarpeestasi, niin järjestämme teitä parhaiten palvelevan kuljetuksen Oulun seudulla.

Kattava ja huollettu kalusto varmistaa kuljetuspalvelun sujuvuuden

Meillä on kattava kuljetuskalusto, joiden avulla hoidamme monimuotoiset kuljetuspalvelut turvallisesti sovittuun paikkaan ja sovitussa aikataulussa. Huollamme ja ylläpidämme kalustoamme säännöllisesti varmistaaksemme niiden parhaan mahdollisen kunnon ja samalla kuljetusten sujuvuuden. Laadukas ja hyvin huollettu kalusto takaa, että kuljetustemme luotettavuus on aina edellyttämällämme huipputasolla.

Pyydä tarjous kuljetuspalvelusta Oulun seudulla

Ota yhteyttä luotettavaan ja palvelevaan kuljetusliikkeeseen ja pyydä tarjousta! Kerro jo yhteyttä ottaessasi tarkemmin tarvitsemasi kuljetuksen tyypistä sekä mahdollisista erityishuomiota vaativista seikoista, kuten noutopaikan tai määräänpään sijainnista. Voimme tällöin suunnitella hetimmiten, mitä kuljetuspalvelussa tulee ottaa huomioon sen parhaan toteutuksen mahdollistamiseksi. 

Kuljetuspalveluiden lisäksi teemme myös maanrakennusta Oulussa ja lähialueilla!