Maanrakennus, Oulu, Tyrnävä ja lähiseutu

Maanrakennus Alasuutari Oy on maanrakennusalan osaava ja kokenut ammattilainen. Palveluihimme kuuluvat kaikki maanrakennustyöt, kaivinkonetöistä maa-ainesten kuljetuksiin. Maanrakennus on Alasuutarilla kokonaisvaltaista palvelua! Palvelemme asiakkaitamme maanrakennuksen parissa Oulussa ja lähialueilla.

Maanrakennus ja maa-ainesten toimitus samalta toimijalta, alueella Oulu ja lähiseutu

Kauttamme saatte myös tarvittavat maa-ainekset kuljetettuna työmaalle, jolloin maanrakennuspalvelu on mahdollisimman kokonaisvaltaista ja sujuvaa. Hankkimalla maanrakennus- ja kuljetuspalvelusi samalta, kokeneelta toimijalta varmistat, että nämä osa-alueet pelaavat koordinoidusti yhteen. Monialainen kokemus on eduksi myös perinteisillä rakennustyömailla, kun työtavat ovat tuttuja isommista ja pienemmistä maanrakennuskohteista. Paikallisuus on asiakkaamme etu ja mikäli tarvitset maanrakennuspalvelua Oulussa tai lähialueilla, ota epäröimättä yhteyttä meihin!

Kaikki maanrakennuspalvelut samalta yritykseltä

Teemme maanrakennusta koko Oulun seudulla Tyrnävältä käsin monissa eri kohteissa. Maanrakennustöihimme sisältyvät esimerkiksi:

  • Rakennusten pohjatyöt 
  • Kunnallistekniikan vaatimat kaivut 
  • Pihan rakennustyöt 
  • Teiden pohjatyöt 

Maanrakennuspalvelut uudis- ja saneerauskohteille

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat sekä uudis- että korjausrakentamiseen liittyvät työt. Meiltä saat takuulla kattavaa ja aikataulussa pysyvää palvelua kaikissa maanrakennukseen liittyvissä tarpeissasi. Yrityksemme vahvuuksiin kuuluvat vuosien kokemus sekä vankan ammattitaidon tuoma luotettavuus, joka näkyy toiminnassamme sekä maanrakennuksen että kuljetusten osalta. Maanrakennuspalvelun ja kuljetusten saumaton yhdistäminen tekevät meistä monipuolisen ja laadukkaan yhteistyökumppanin moniin erilaisiin projekteihin, kun tarpeenasi on maanrakennus, alueena Oulu tai lähiseutu.

Rautatietyöt

Teemme myös ratatyöt asianmukaisella kalustolla, yhteistyössä radanrakentajien kanssa. Maanrakentamisen osaavina ammattilaisina voimme tarjota kokonaisvaltaista palvelua myös rautatietöiden parissa. 

Kun etsit maanrakentamisen asiantuntijaa, ota yhteyttä meihin!